1 6 width
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Bästa stona

I lördags var det travgala för Trav Gävleborg. Stallet hade fem nomineringar och fick med sig tre priser hem. Årets Tvååring blev Inga in Heaven, Årets Treåring och Årets Sto belönades Toohotforyou med efter sina insatser från 2015.

Gala Sto

Det är kul att stallets framgångar uppmärksammas och att hästarna har presterat så bra. Alla dessa framgångar är naturligtvis inte möjliga utan hela teamet runtomkring. Alla ni som på ett eller annat sätt hjälper till så att dessa framgångar är möjliga ska ha ett stort Tack och verkligen känna sig medverkande till det lyckade 2015.

Stort Grattis också till Ingas ägare, ni har verkligen en fin häst och det kommer förhoppningsvis komma fler roliga stunder med glädje tilsammans.

Det är ganska lugnt på startfronten för dagen. Imorgon onsdag ska Cobbys Starlord starta på Solvalla, Mattias Djuse kör. Han gjorde ett bra lopp sist med tanke på att han hade varit borta från tävlingsbanan ett tag då och inte gått något hårdare jobb inför den starten.
Med det loppet i kroppen så borde han vara snäppet bättre nu.
På torsdag startar Shake it up Zet på Gävles lunchtrav. Han gjorde ett bra lopp sist när han slutade tvåa. Då fick han ett ganska elakt lopp med ett par tryckare och stod ändå emot bra hela vägen men blev avslagen innan mål. Får han ett vettigt lopp så är det hans tur att sätta nosen först över linjen.

 

Dela