1 6 width
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Dan Josselyn vann igår

Förra hösten åkte vi till Frankrike för att besöka unghästauktionen i Deauville. Det resulterade i att vi fick med oss en fux hingst hem vid namn Dan Josselyn. Han var en rejäl häst redan då men har växt ordentligt och är en riktigt stor och maffig häst. Han tränade bra redan i höstas och fick göra en start, då galopperade han och slutade fyra. Efter det fick han en rejäl träningsperiod och igår gjorde han sin andra start i karriären, han vann överlägset utan att vara förbrukad. Danne

Danne, som han kallas till vardags, tog enkelt ledningen men galopperade tyvärr i första sväng. Han ställde sig men hade då tappat mycket. Ett varv kvar satt han i ledningen igen, sedan var det en lätt match. Det kommer bli en rolig sommar med den här herren om han får hålla sig fräch och fin.

Grattis säger vi till Stall Rosåker AB/ Magnus Englund som tillsammans med Fredrik äger Dan Josselyn.

Dela