1 6 width
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Övertygande unghästar

I fredags den 8 april vann Dan Josselyn ett treåringslopp på Solvalla på ett övertygande sätt. Denna franska välväxta häst som inhandlades i Frankrike förra hösten har verkligen framtiden för sig. Vi hoppas att han får hålla sig frisk och hel så att han kan kriga på i sommarens årgångslopp.

Danne seger

 

 

I fredags var det återigen Ulf Ohlsson som körde och han tycker om den här hästen. ”Danne” kördes  till ledningen omgående från sitt springspår och där fick han tämligen lugnt lunka på hela loppet. När Ulf bad om en extra kraftansträngning sista biten svarade Danne med att bara lätta på steget och klippa lite med öronen. Nästa uppgift för honom är inte spikad men allt verkar bra efter fredagen.

 

 

 

 

Nu på fredag den 15 april arrangerar Gävle det tredje Babyracet för i år. Från stallet kommer Euskara och Hot Chocolate att vara med. Den här gången är idealtiden 1.45,0 Euskara var med i första omgången och tog då tillsammans med Johan Brandel hand om segern. Vi får se om de kan upprepa den bedriften eller om Fredrik tänkt att sätta ideltiden den här gången bakom Hot Chocolate. Förutom dessa två hästar i Babyracet kommer Charisma och Aventure d´Inverne att gå premielopp på fredag.

 

Det är för övrigt ganska lugnt på startfronten. Hästarna känns fina och träningsförhållandena är fina så vi inväntar bra och passande lopp för hästarna.

Dela