1 6 width
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Slutsegrare i Elons Babyrace 2016

I lördags kördes den sista omgången av Elons Babyrace på Gävletravet 2016. I lördags fick Charisma stanna hemma i stallet på grund av en liten halsinfektion men till start fanns fyra av hennes kompisar. Venus de Milo såg fin ut i ledningen från start till mål, Flagship skötte sifg fint med ryggresa, Euskara låg i tredjepar utvändigt och fortsätter att se bra ut, Aventure d’Inverne fick en invändig resa och skötte sig bra. Efter vårens fem lopp gick slutsegern till stallet och Charisma. Charismas ägare belönades med en Prix d’Amerique resa och tränaren får en pall med spån av Yes Box. Charisma är en av våra fina andelshästar där det fortfarande finns två andelar kvar.

Babyracet  från den 4 juni kan ni se via länken här.

Annons ny

 

Dela