1 6 width
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Fjolårets siffror matchas

Lagom till halvåret passerades togs seger 13 för året. Det är det antal segrar som togs under hela fjolåret, på hälften så många starter som nder hela 2015. Det innebär 18i segerprocent, alltså det dubbla gentemot fjolåret. Det är 900 kronor kvar till 600 000 kronor i inkörda pengar. Detta är bra siffror då det främst är under sensommaren och hösten som hästarna startar som mest och de mesta pengarna har körts in de andra åren. Mycket kan hända men det ser bra ut såhär långt.

TaffyHästarna har verkligen varit duktiga och vi vill gratulera er ägare vars hästar har vunnit, vi är otroligt glada att ni satsar på oss och vi tycker det är roligt att få uppleva dessa glädjestunder med er.

På bilden är det Taffy som stolt visar upp sig med sin lagerkrans som han vann i Gotlandssmycket på Visby tillsammans med Linda Sedström.

 

Nu siktar vi framåt och med juli så börjar också 2-årsloppen att skrivas ut i propositionerna och förhoppningsvis kan vi snart visa upp några av våra fina och kloka 2-åringar på banan.

 

 

Dela